Hande Erçel'den Murat Dalkılıç'a cevap!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, kısa bir süre evvel eski sevgilisi Hande Erçel'i sosyal medya platformlarında takip etmeyi bırakmıştı. Dalkılıç'ın bu hamlesini Hande Erçel de karşılıksız bırakmadı.

MAGAZİN 05.01.2021, 01:40
Hande Erçel'den Murat Dalkılıç'a cevap!

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, 3 yıl devam ettirdikleri, bir dargın bir barışık aşklarını geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. 

Ayrılık kararının ardından arkadaş kalmaya devam edeceklerini duyuran ünlü çift, sosyal medya platformlarında birbirlerini takip etmeyi sürdürüyordu.

Ünlü sanatçının, bir süredir rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel'i sosyal medya hesabından silmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Ünlü sanatçının söz konusu hamlesinin sonrasında, Hande Erçel de eski sevgilisini sosyal medyada üzerinden takip etmeyi sonlandırmıştı.

"Alev ilişkiyi ayakta tutuyor"

Son dönemlerde yıldızı parlayan oyuncu Melisa Sezen ile birlikte olduğu iddia edilen şarkıcı Murat Dalkılıç, oldukça samimi söylemlerde bulunmuştu.

Ünlü şarkıcı, "İlişkiyi bitiren nedir?" sualine şu cevabı vermişti:

İlişkideki alev bitince, aşk da biter. Bu alevin sayesinde ilişkiler ayakta duruyor. Bir ilişki içindeyken, ilk olarak karşı tarafı düşünürüm. Onun ne istediğini merak ederim, onun ne istediğini önemserim. Benim önceliğim, karşı tarafın ne istediğine göre değişir."

Yorumlar (0)