"Hamburger dükkânının önünde insanlardan yemek isterdim!"

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, fakir bir hayattan geldiğini belirterek, eskiden hamburger dükkânlarının önlerinde durduğunu ve diğer insanlardan kendisine yemek almalarını talep ettiğini söyledi. 

MAGAZİN 28.10.2020, 14:52
"Hamburger dükkânının önünde insanlardan yemek isterdim!"

Juventus forması giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olan Georgina Rodriguez, özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Georgina Rodriguez, bu kadar popüler olacağını hiçbir zaman tahmin etmediğini belirterek, çocukluk döneminde çok çirkin olduğunu söyledi.

"Babam hapis cezası aldı"

Babasının uyuşturucu kaçakçılığı suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığını kaydeden Georgina Rodriguez, bunun üzerine çok az maaş karşılığında mağazalarda çalıştığını ifade etti. 

"İnsanlardan yemek beklerdim"

Georgina Rodriguez, parasının bittiği zamanlarda da hamburger dükkânlarının önlerinde durduğunu ve diğer insanlardan kendisine yemek almalarını talep ettiğini anlattı. 

"İkimiz de fakir hayatlardan geldik"

Kendisi gibi Cristiano Ronaldo'nun da fakir bir hayattan geldiğine dikkat çeken Georgina Rodriguez, bu yüzden birinci sınıf insanların kendilerini hala kabul edemediklerini söyledi.

Georgina Rodriguez, kıskanılan bir çift olduklarını ve diğer insanların kendilerini sürekli eleştirmeye çalıştıklarını ifade etti. 

"Eksiklerime rağmen..."

Kendisini her zaman olduğu gibi ve eksiklerine rağmen sevdiğini vurgulayan Georgina Rodriguez, hiçbir insanın mükemmel olmadığını ancak her insanın biricik ve özel olduğunu kaydetti. 

Yorumlar (0)