Haluk Levent'ten "Erdoğan'a rakip" tepkisi: Hiç uygun aday değilim!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medyada yayınlanan "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş dışında olası bir erken seçimde Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü rakip kim olur" anketinin seçenekleri arasında kendisine yer verilmesine tepki göstererek, "Politik mücadele benim başarabileceğim bir alan değil. Ve ben hiç uygun aday değilim." açıklamasında bulundu. 

MAGAZİN 24.05.2020, 15:38
Haluk Levent'ten "Erdoğan'a rakip" tepkisi: Hiç uygun aday değilim!

Haluk Levent, bir Twitter hesabı tarafından yayınlanan anketin seçenekleri arasında kendisine yer verilmesinden rahatsız oldu. 

Ünlü sanatçı, "Yüz kez yazdım, yine yazıyorum. Beni ve Ahbap’ları politikleştirmeyin lütfen. Bu tip anketlere beni koymayın. Politik mücadele benim başarabileceğim bir alan değil. Ve ben hiç uygun aday değilim." açıklamasını yaptı.

Hayallerini yaşadığını ve mutlu olduğunu belirten Levent, "Mevcut siyasi partilerin birine girsem milletvekili olsam, genel başkanın dediklerinin dışına çıkmaktan partiden hemen atarlar beni. Hayallerimi yaşıyorum zaten ve mutluyum. Ne yapayım siyaseti?" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya platformu Twitter'da oluşturulan bir ankette, "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş dışında olası bir erken seçimde Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü rakip kim olur?" sorusu yöneltilmiş, seçenekler arasında Ali Babacan ile Muharrem İnce’nin yanı sıra Haluk Levent'e de yer verilmişti.

Yorumlar (0)