Hadise’den bomba mesaj: Sahnede yüzük fırlattı!

Geçtiğimiz aylarda evlendiği Mehmet Dinçerler’den boşanma kararı alan şarkıcı Hadise, dünkü İstanbul konserinde evliliği ile ilgili mesaj verdi. Hadise, sahnede yüzüğünü fırlattı. Hadise’nin bu esnada söylediği “Prenses” isimli şarkıcısı ise oldukça dikkat çekiciydi.

MAGAZİN 18.09.2022, 10:24 18.09.2022, 14:46
Hadise’den bomba mesaj: Sahnede yüzük fırlattı!

Hadise, kısa bir zaman önce evlenmişti ve mayıs ayından bu zamana dek de "sanat yaşamımı kısıtlayıcı bir tutum sergilemeye başladı" ifadelerini kullandığı eşi Mehmet Dinçerler'den boşanmaya dair bir karar aldı.

Hadise sosyal medya üzerinden aldığı kararı duyurdu ve kararın ardından ilk konserini de İstanbul'da verdi.

 Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Şarkıcı, sahne için dikkat çeken siyah bir kıyafet tercih ederken, hayranlarına da unutulmaz bir gece yaşattı. Hadise'nin seslendirdiği şarkılar Dinçerler'e bir gönderme olarak değerlendirildi. Hatta Hadise, "Prenses" isimli şarkısında parmağındaki yüzüğü çıkarttı ve attı.

‘‘Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım’’

Hadise'nin şarkı içinde geçen "özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" sözlerini üzerine basa basa seslendirmesi de dikkatleri çekti. O anlar sosyal medya üzerinde çok konuşuldu.

Fırlattığı yüzük 3 milyonluk yüzük mü?

Hayranları tarafından atılan o yüzüğün Dinçerler'in evlilik teklife esnasında şarkıcıya taktığı 3 milyon TL'lik yüzük olduğu iddia edildi.

4 ay içinde 7 konserini iptal etti

Bununla beraber iş yoğunluğnudan dolayı Kıbrıs ve İstanbul'da 7 konserini iptal eden Hadise'nin evli kaldığı 4 ay içinde zararının yaklaşık 6 milyon TL olduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)