Hadise'nin paylaşımı Aslı Enver hayranlarını kızdırdı

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine nokta koyan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin ayrılığı sonrası, Hadise'nin paylaştığı fotoğraf Aslı Enver hayranlarını çileden çıkardı.

MAGAZİN 28.10.2019, 11:13
Hadise'nin paylaşımı Aslı Enver hayranlarını kızdırdı

Murat Boz'a sarıldığı fotoğrafı paylaşan Hadise'ye Aslı Enver hayranları tepki gösterdi.

2,5 yıllık ilişkilerine ilk olarak 2018'in nisan ayında nokta koyan Murat Boz ve Aslı Enver, 7 ay sonra barışarak ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmeye karar vermişti. Ancak önceki gün çiftin yeniden ayrıldığı ortaya çıkmış, ayrılık haberi çiftin hayranlarını oldukça üzmüştü.

MURAT BOZ'LA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Ayrılık haberinin ardından "O Ses Türkiye " jürisi Hadise'nin Instagram'da paylaştığı fotoğraf Aslı Enver'in hayranlarını kızdırdı. Adı sürekli olarak Murat Boz'la aşk dedikodularına karışan Hadise, O Ses Türkiye kulisinden fotoğraflar paylaştı.

Ayrılık haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Murat Boz'a sarıldığı bir pozu da paylaşan şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

PAYLAŞIMA ELEŞTİRİ YAĞMURU

Instagram kullanıcılarının birçoğu Hadise'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Bir Instagram kullanıcısı, "Daha ilişkisi biteli bir gün olmuş, adamla böyle bir paylaşım yapması çok ayıp arkadaşça olsa bile yıllardır haklarında aşk dedikodusu yapıldığını bile bile! Hadise tam bir primci" çıkışını yaptı.

Yorumlar (0)