Güngör Bayrak'ın son durumu nasıl? Yakın dostu açıkladı!

Önceki ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Güngör Bayrak ameliyat geçirmiş ve 3 hafta boyunca hastanede yatmıştı. Taburcu edilen ve evde dinleneceği söylenen Güngör Bayrak'ın arkadaşı Erkan Özerman, usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

MAGAZİN 07.09.2022, 10:40 07.09.2022, 18:02 Hakan Öksüz
Güngör Bayrak'ın son durumu nasıl? Yakın dostu açıkladı!

Türk sinemasının emektarlarından 68 yaşındaki Güngör Bayrak, önceki haftalarda geçirdiği pankreas rahatsızlığı nedeniyle hayranlarını korkuttu. Tedaviye alınan usta oyuncunun pankreasının alındığı bilgisi geldi. Ameliyat sonrası üç hafta boyunca hastanede yatan Güngör Bayrak'ın taburcu edildiği öğrenildi. 

Total pankreatektomi operasyonu geçirdi

Gelen bilgilere göre Yeşilçam'ın ünlü ismi, iyileşme dönemini evinde geçirecek. İyi haberle birlikte usta oyuncunun hayranları da rahat bir nefes aldı. Güngör Bayrak'ın yakın dostu Erkan Özerman, hastalık sürecine dair bildiklerini anlattı. Güngör Bayrak'ın durumunun gayet iyi olduğunu belirten Özerman, "Şu an oldukça mutlu, herhangi bir sorun yok. Total pankreatektomi operasyonu geçirdi." dedi.

Güngör Bayrak'ın kariyeri

Bir zamanlar Türk sinemasında fırtına gibi esen Güngör Bayrak; "Kara Murat: Fatih'in Fermanı", "Hasip ile Nasip", "Sen de mi Leyla" ve "Superman Dönüyor" gibi filmlerde oynadı. Milyonları ekran başına kilitleyen "Gümüş" dizisinde de rol alan usta oyuncu, son olarak "Annemizi Saklarken" adlı yapımda ekranda boy gösterdi.

"Şimdiye kadar hep otoriter roller geldi bana"

Rol alacağı yapımlarla ilgili bir hayli seçici olduğunu kaydeden usta Güngör Bayrak, verdiği bir röportajda, "Muhakkak yönetmeni araştırırım, daha önceki yapımlarına bakarak nasıl bir tarzı olduğunu çözmeye çalışırım. Senaryo da benim için önemli. Şimdiye kadar hep otoriter roller geldi bana. Anne rollerine bayılıyorum. Önce dediği dedik hareket eden ve burnunun dikine giden, daha sonra ise yola gelen karakterler." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)