Gizem Karaca’nın paylaştığı fotoğraf, başına bela oldu!

Son olarak final yapmaya hazırlanan ‘Baraj’ dizisinde rol alan güzel oyuncu Gizem Karaca, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla olay oldu. Dizi setinde giydiği bir fotoğrafla pozunu paylaşan Karaca, fotoğrafta ayağı büyük çıkınca espirilik bir şekilde 48 numara çıktığını söyledi. Kimileri bunu bilerek yaptığını iddia edince, bu iddialar karşısında Gizem Karaca isyan etti.

MAGAZİN 10.05.2021, 15:40 11.05.2021, 11:36
Gizem Karaca’nın paylaştığı fotoğraf, başına bela oldu!

Ekranlara veda edecek olan ‘Baraj’ dizisinde Bahar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Gizem Karaca, son paylaşımıyla gündeme oturdu. Dizi çekimleri sırasında giydiği pembe renkli elbisesiyle bir pozunu paylaşan Karaca, objektifin ve efektlerin azizliğine uğradı. Fotoğrafta ayağı büyük çıkan Gizem Karaca, buna aldırmadan fotoğrafı paylaştı ve altına esprili bir not ekledi. Fotoğrafta ayağının 48 numara çıktığını söyleyen Karaca, fotoğrafları çok sevdiği için paylaştığını da belirtmeyi ihmal etmedi. 



Haberlere isyan etti

Ancak Karaca’nın ayağının fotoğrafta büyük çıkması, bazı internet sitelerindeki haberlerde ve yorumlarda bunu Karaca’nın bilerek yaptığını iddia etti. Hatta bazı haberlerde ayaklarından dert yandığı konusunda başlıklar yapılan Gizem Karaca, çıkan haberlere ve yorumlara isyan etti. Fotoğrafta zaten gerekli açıklamayı yaptığını söyleyen Gizem Karaca, ayaklarını efekt ile büyüttüğü hakkındaki iddiayı da tamamen saçma buldu. Ayrıca efekt mağduru olsaydı ayaklarını da düzeltebileceğini söyleyen Karaca, bu şekilde bir açıklamada bulundu. 
 


Miss Turkey 2011’de ikinci oldu

7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Gizem Karaca, İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Daha sonra güzellik yarışmasına katılmaya karar veren Gizem Karaca, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasında Melisa Aslı Pamuk’un ardından ikincilik almıştır. Daha sonra rotasını oyunculuğa çeviren Karaca, ilk olarak 2012 yılında ‘Eve Düşen Yıldırım’ dizisinde rol almıştır. Daha sonra Emir’in Yolu, Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü, Seni Seviyorum Adamım, Kara Sevda, Organik Aşk ve Şampiyon gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak ‘Baraj’ dizisinde rol alan Karaca, diziye daha sonradan katılmış ve avukat Bahar karakterine hayat vermiştir.

Yorumlar (0)