Çelik'ten Kudüs yorumu: “Fanatikler işgale hazırlık yapıyor”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mescid-i Aksa ve çevresinde Filistinlilere, İsrail şiddetinin artarak devam ettiğini belirterek Mescid-i Aksa dışında fanatiklerin işgale hazırlık yaptığını söyledi.

GÜNDEM 10.05.2021, 15:38 11.05.2021, 07:55
Çelik'ten Kudüs yorumu: “Fanatikler işgale hazırlık yapıyor”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından, İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Mescid-i Aksa'daki saldırıları hakkında açıklamalarda bulundu.

Mescid-i Aksa ve çevresinde Filistinlilere yönelik İsrail şiddetinin artarak devam ettiğine işaret eden Çelik, Mescid-i Aksa dışında fanatiklerin işgale hazırlık yaptığını, bunun zulüm ve hukuk tanımazlık olduğunu belirtti. 

“Tarafsız olanlar zalime destek veriyor”

Yaşananlara dünyanın dur demesi gerektiğini belirten Çelik, bundan sonra taraflara itidal tavsiyesi açıklamalarının fanatiklerin cesaret bulmasından başka bir şey olmadığını vurguladı. 

Çelik, Taraflara itidal tavsiye edenlerin, bir tarafın saldırgan diğer tarafın mağdur olduğu gerçeğini sakladıklarını, bir yanda zulüm, karşısında da mazlum varsa tarafsız gibi davrananların zalime destek vermiş olduklarını söyledi.


 

Yorumlar (1)
Mustafa 3 yıl önce
Yetkililere sesleniyorum İsrail’i yerle bir edecek kadar bomba yüklü uçak hazırlayın ben din kardeşlerim için bu dinsizleri yok etmeye gönüllüyüm yeter artık bu dinsizlerin yaptıkları cihatttt