Game Of Thrones Kaç Sezon Ve Fragmanları

En çok izlenen yabancı dizilerden biri olan Game Of Thrones hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dünya çapında ilgi görmüştür.

MAGAZİN 18.02.2021, 01:33
Game Of Thrones Kaç Sezon Ve Fragmanları

2011 yılında başlayan dizi 19 Mayıs 2019 tarihleri arasında yayınlanan dizi ABD yapımıdır.

Son yılların en çok izlenen ve merakla beklenen dizileri arasında yer alan Game Of Thrones yani Taht Oyunları il sezonunda yaklaşık 2.2 milyon kişi tarafından izlenmiştir. İkinci sezona gelindiğinde ise izleyici sayısı 37.9 milyona çıkmıştır. Her sezonda izleyici sayısını katlayarak yükselten dizi toplam sekiz sezon olarak yayınlanmıştır. 73 bölümden meydana gelen dizide her bölüm macera ve gizem dolu olması sebebiyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Game Of Thrones Hakkında Merak Edilenler

En çok izlenen diziler arasında yer alan Game Of Thrones fragmanları internet üzerinden izlenebilir. Diziye ait bölümler de internette bulunmaktadır. Bunları izlemek için ücret ödemeye gerek olmayıp internet bağlantısının bulunması yeterlidir.

Televizyon tarihindeki en iyi yapımlardan biri olarak kabul edilen dizi eski ve orta çağda geçmekte olup George R. R. Martin tarafından oluşturulan Buz ve Ateşin Şarkısı isimli romandan uyarlanmıştır. Ardından da kitap serisi ile yoluna devam eden dizide hikaye sürekli aktif durumdadır.

Dizinin geçtiği yerde uzun seneler boyunca taht kavgaları yaşanmış, kışlar ve yazlar oldukça uzun geçmiştir. Yedi krallık üzerine kurulu olan dizide Demir Taht tüm krallıklar için önemli bir yere sahiptir. Game Of Thrones toplam sekiz sezon olduğundan yaşanan olaylar silsilesi son derece fazladır.

Dünya çapında hayran kitlesi bulunan dizide Sean Bean, Mark Addy, Lena Headey, Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner gibi pek çok oyuncu vardır. Özellikle bunlar arasında Jon Snow ve Daeanerys Targaryen büyük yankı uyandıran isimler olmuştur.

Yorumlar (0)