Feyza Aktan’ın açtığı davada, Özcan Deniz’e hapis istemi!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasındaki darp davasında sonuca gelindi. Oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan’ı dövdüğü dava sonucunda, Özcan Deniz’in 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapsi isteniyor.

MAGAZİN 09.03.2021, 15:14 10.03.2021, 09:26
Feyza Aktan’ın açtığı davada, Özcan Deniz’e hapis istemi!

Şu sıralar “Seni Çok Bekledim” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Özcan Deniz hakkında, şok bil gelişme yaşanıyor. Eski eşi ve oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan’ı darp etmekle suçlanan Özcan Deniz’e, Aktan tarafından dava açılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, tarafından yürütülen soruşturmada sonuca gelindi. Feyza Aktan, eski eşi ve oğlunun babası hakkında "Yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

3 kez darp edildiğini iddia etti

Dilekçede yer alan bilgilere göre 3 yıl önce Feyza Aktan, Sarıyer'deki evlerinde kendisine eski eşi tarafından kendisine tokat atıldığını iddia etti. Daha önce de 2018 yılında Göcek'te ve daha sonra Almanya'da darp olayı yaşadığını aktaran Feyza Aktan, o dönemler üzerinde yara izi kalmadığı için şikâyetçi olmadığını belirtti.

Oğlunun velayeti için de dava açıldı

Oyuncu Özcan Deniz ise suçlamaları kabul etmedi. Feyza Altan’ın daha önce ise eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek, suç duyurusunda bulunmuştu. Ayrıca Özcan Deniz, Feyza Aktan’a oğulları Kuzey’in velayetini almak için dava açmıştı.

Yorumlar (1)
Üfff artık 3 yıl önce
Bir insanın şiddet görmesi çok üzücü.yalnız Feyza hanım adam yakışıklı mı ,evet.parası seni rahat ettirecek mi,evet.bunları düşünüp zamanında şikayetçi olmamışsınız.rahat bir hayat istemişsiniz.evdeki hesap çarşıya uymamış.sizden evi boşaltmanızı isteyince veya bilmiyorum beklentiyi ama istedikleriniz olmayınca ortaya çıkıp böyle konular başka şeyler düşündürüyor.vaktiyle şikayet etseydiniz herkes şiddete karşı olup arkanızda olurdu.nedir bu şimdi