Fahriye Evcen’den ekranlara dönüş müjdesi!

Sevilen oyuncu Fahriye Evcen, ekranlara yeni bir dizi ile dönüyor. Eşi Burak Özçivit ile oğulları Karan’ı büyüten Evcen, bir süre ekrana ara vermişti. Ayrıca Evcen, yeni dizi anlaşması için ise rekor bir ücrete imza attı.

MAGAZİN 04.02.2021, 13:39 05.02.2021, 09:37
Fahriye Evcen’den ekranlara dönüş müjdesi!

“Yaprak Dökümü” dizisi ile büyük bir üne kavuşan, “Yalancı Bahar”, “Kurt Seyit ve Şura”, “Veda”, “Çalıkuşu” ve “Ölene Kadar” gibi dizilerle hayranlarının karşısına çıkan Fahriye Evcen hayranlarına müjde. Güzel oyuncu, ekranlara yepyeni bir dizi ile dönüyor!

Bölüm başı 130 bin TL alacak

Daha önce “Aşk Tutulması”, “Cennet”, “Evim Sensin”, “Aşk Sana Benzer” ve son olarak  “Sonsuz Aşk” filmlerinde rol alan Evcen, oyuncu Burak Özçivit ile evlendikten ve oğlu Karan’ı kucağına aldığı günden bu yana bir projede yer almamıştı. Yaz ayından bu yana neredeyse 10’u alan diziden teklif alan Fahriye Evcen, adı açıklanmayan bir yapım şirketinin dizsinde rol almayı kabul etti.

Dizi anlaşmasını yaptığı belirtilen Evcen’in rekor bir fiyata anlaştığı da söylentiler arasında. Diziden bölüm başı 130 bin TL alacağı söylenen Evcen’in eşi Burak Özçivit ise, “Kuruluş Osman” dizisinden bölüm başı 325 bin TL almakta.

Yorumlar (0)