Evlilik bekleniyordu… Ebru Gündeş ile Iraklı sevgilisi ayrıldı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile Iraklı milyarder sevgilisi Rassan Khoshnaw’ın ayrıldığı ortaya çıktı. Gündeş’in, kendinden 19 yaş küçük Khoshnaw ile birlikte olması uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. 

MAGAZİN 19.11.2022, 11:06 19.11.2022, 15:45
Evlilik bekleniyordu… Ebru Gündeş ile Iraklı sevgilisi ayrıldı

48 yaşındaki başarılı sanatçı Ebru Gündeş ile 29 yaşındaki Iraklı sevgilisi Rassan Khoshnaw’dan sürpriz bir haber geldi. Mayıs ayından bu yana devam eden ilişkide Iraklı milyarder Khoshnaw, Ebru Gündeş’e evlilik teklif etmek için 2 milyon dolar harcamıştı. Yaşanan bu gelişme, magazin dünyasında büyük ses getirmişti. 

Ebru Gündeş’in yoğun iş temposu ayrılığa sebep oldu

Kısa süre içerisinde evlenmesi beklenen ikilinin ayrıldığı ortaya çıktı. Khoshnaw’ın Ebru Gündeş’e 19 milyon dolarlık özel uçak ve 15 milyon dolarlık bir villa alacağı konuşuluyordu. 29 yaşındaki Rassan Khoshnaw ile Ebru Gündeş’in yaklaşık 10 gün önce ayrıldığı ve o günden beri birbirleriyle görüşmedikleri iddia edildi. Ayrılık kararını Rassan Khoshnaw’ın aldığı ve gerekçesi olarak da Ebru Gündeş’in yoğun iş temposunu gösterdiği öne sürüldü. Gündeş’in kendisine yeteri kadar zaman ayıramadığını düşünen Iraklı milyarder, 10 gün önce bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldı. Ebru Gündeş’in ayrılık sonrası kızı Alara’yı da alarak Dubai’deki evine gittiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)