Ebru Şallı, aşkını da soy adını da sildi

Evliliğinde sorunlar yaşadığı bilinen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinin boşanacağı yönündeki haberler magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken Şallı, sosyal medya hesabında kullandığı eşinin soy ismini sildi.

MAGAZİN 18.03.2022, 12:59 19.03.2022, 12:57
Ebru Şallı, aşkını da soy adını da sildi

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ilişkisinde sular durulmuyor. Maddi zorluklar ve Akkuş’un eve gelen icra kağıtlarıyla evlilik makamı sarsılan çift uzun süredir zor süreçlerden geçiyor. Geçtiğimiz günlerde Şallı’nın boşanma kararı aldığı iddia edilirken ünlü güzel, bu konuda hakkında açıklamalarda bulunmamıştı. Ancak Instagram’da yaptığı hareketle boşanacağı yönündeki iddiaları doğrulamış oldu. 



Soy ismini de kendisini de sildi

Uğur Akkuş’un, Kuveytli yatırımcıları 2011 senesinde dolandırdığı iddiasıyla 8 sene 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı dile getirildi. Akkuş’un hapis yatıp yatmayacağı henüz belli değilken Ebru Şallı, Instagram hesabında kullandığı eşinin soy ismini sildi. Şallı, uzun süredir eşiyle fotoğraf paylaşmaktan ve yan yana görüntü vermekten de kaçınıyor.



Akkuş’un icrası Harun Tan’a gitti

Bir televizyon programının haberine göre Ebru Şallı’nın evine her gün haciz kağıtları geliyordu. İcra memurları, Şallı ve Akkuş’un oturduğu evin yanı sıra; Şallı’nın eski eşi Harun Tan’ın evine kadar gitti. Bu durumun, bardağı taşıran son damla olduğu dile getirildi. Borçlardan yaka silken ünlü mankenin, eşinden boşanmak için gün saydığı öğrenildi.

Yorumlar (0)