Dilan Polat hastanelik oldu: Peki, Instagram hesabını neden kapattı?

Son günlerde yaptığı paylaşımlar ve açıklamaları ile adından sıkça söz ettiren Dilan Polat'ın Instagram hesabına ulaşılamıyordu. Sağlık problemleri yaşayan Dilan Polat, "Instagram hesabını kapattı" şeklinde çıkan haberlerin ardından Polat, hastane odasından paylaşım yaptı.

MAGAZİN 29.09.2023, 10:51 30.09.2023, 13:40
Dilan Polat hastanelik oldu: Peki, Instagram hesabını neden kapattı?

Sosyal medya fenomeni ve Dilan Polat'a ait Instagram hesabı kapandı. Bir zamandır sağlık sorunları ile mücadele eden ve ameliyat olacağını açıklayan Dilan Polat'ın hastanelik olduğu ortaya çıktı.

Hastane odasından paylaştı

Dilan Polat’ın eşi Engin Polat, Instagram hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Eşi Dilan Polat ile hastane odasından paylaşım yapan Engin Polat, "Dilan’ın kan değerleri düşmediği için hastanede bir süre takip edilmesi gerecek. Yine iyi olacak. Dualarınız bizim ile olsun" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat, hesabını neden kapattığını açıkladı

Instagram hesabını kapattığı yönünde çıkan haberlerin ardından Dilan Polat cephesinden açıklama geldi. Yedek Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan ve iddiaları yalanlayan Polat, "Hesabımı kendim kapatmadım. Benden haraç almak isteyenler kapattırdı. Paramı onlara vermediğim için bugün bu durumla karşı karşıyayım. Sırf bu haberlerin son bulması için benden para istendi. Karakterli bir insan olduğumdan para vermedim" dedi.

Dilan Polat’tan vergi iddialarına gözyaşları içinde yanıt!

Kahvesinin içine altın tozu dökerek içen, saçlarına toka yerine dolarlar takan, çiçeklere altın serpen, son model helikopterler, araçlar ve özel uçaklar ile sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan-Engin Polat çiftinin para kaynakları ve mal varlığı son günlerde birçok kişi tarafından her fırsatta sorgulanıyordu.

Haklarında çıkan iddialara ilişkin göz yaşları içinde açıklama yapan Dilan Polat, "Biz gibi insanlara ne durumları yakıştırdılar. Biz vatanını, devletini, milletini gerçekten seven kişileriz” ifadelerini kullanmıştı.

Dilan Polat’ın eşi Engin Polat ise iddialara yönelik, "2022 yılına biz hep kadar incelendik. Biz, göz önünde olan insanlarız, bu yüzden her sene inceleniyoruz. Bizim her yılımız inceleniyor. Hiçbir şey bilmeyen insanların lafları ile gündem yaratmayın. Avukat ordum konu ile ilgili çalışıyor, herkese tek tek dava açıyoruz. Kamuoyu baskısından dolayı herkes tabi ki işini yapacak. İnsanların tek derdi magazin. İnsanların ilgilendikleri tek şey de magazin ve merak. İnsanlar kaos arıyor. Bu şekilde de başaramamış olmalarını bastırıyorlar. Ülkemize yatırımlarımız devam ediyor. Biz ülkemize döviz çekmek için çalışmaya devam ediyoruz.” demişti.

Yorumlar (0)