DiCaprio ile 25'lik Morrone'nin aşkı sona erdi!

Leonardo DiCaprio (47) ile model Camila Morrone (25), dört yıl süren ilişkilerini noktaladı. Son yıllarda birçok filmde rol alan Camila Morrone, "DiCaprio'nun genç sevgililerinden" biri olarak anılıyordu.

MAGAZİN 31.08.2022, 10:04 31.08.2022, 17:38 Hakan Öksüz
DiCaprio ile 25'lik Morrone'nin aşkı sona erdi!

Sık sık sevgili değiştirmesiyle komedyen Ricky Gervais'in şakalarına maruz kalan Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio, bir ilişkisini daha noktaladı. 47 yaşındaki Hollywood yıldızı DiCaprio, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi manken Camila Morrone ile olan ilişkisini noktaladı. 

Ayrılığın nedeni açıklanmadı

Magazinin gündeminden düşmeyen çift, dört yıl birlikte kaldı. Ünlü çiftin yollarını ayırması, ABD magazin basınında çok sayıda haberin çıkmasına neden oldu. DiCaprio ile Morrone'nin bir süredir çeşitli konularda anlaşmazlık yaşadığını aktaran People dergisi, haberinde ayrılığın gerekçesine yer vermedi.

Mayıs ayında şiddetli bir tartışma yaşanmış

Leonardo DiCaprio ile 25 yaşındaki Camila Morrone, son olarak 4 Temmuz haftasında beraber görüntülenmişti. ABD basınına göre şiddetli tartışmalar yaşayan çiftin ilişkisi, özellikle mayıs ayında hızlı şekilde bozuldu. Daha önce Bar Rafaeli ve Nina Agdal gibi modellerle de aşka yelken açan DiCaprio, kendisinden yaşça küçük kişilerle sevgili olması nedeniyle komedyenlerin diline dolanmıştı.

Camila Morrone'nin sinema kariyeri

1997 yılında Kaliforniya'da hayata gözlerini açan 25 yaşındaki Camila Morrone, 2018'de vizyona giren "Öldürme Arzusu" filmiyle popülaritesini artırdı. Aynı yıl vizyona giren "Never Goin' Back" filminde Jessie karakteriyle seyircinin karşısına çıkan güzel oyuncu, Mickey and the Bear (2019) ve Valley Girl (2020) adlı filmlerde de rol aldı.

Yorumlar (0)