Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'ye: Senin çocuğun olamaz!

Deniz Akkaya, taşıyıcı anne ile evlat sahibi olmayı düşündüğü iddia edilen Selin Ciğerci'ye tepki göstererek, "bu şekilde çocuğunun olamayacağını çünkü yasaların buna müsaade etmediğini" söyledi. 

MAGAZİN 17.09.2020, 09:04
Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'ye: Senin çocuğun olamaz!

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci'nin canlı yayındaki kavgası, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Selin Ciğerci'nin Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan evinde "eltisi" olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını ileri süren Deniz Akkaya, bu duruma sert tepki gösterdi. 

Bunun üzerine Selin Ciğerci, programa bağlanarak kendini savundu. 

"Kimseye taşıyıcı annelik yaptırmıyorum"

Deniz Akkaya'nın canının sıkıldığını kaydeden Selin Ciğerci, kimsenin hamile olmadığını ve kimseye taşıyıcı annelik yaptırmadığını belirtti. 

Selin Ciğerci, kendisinin yalnızca isteklerini dile getirdiğine dikkat çekerek, evlat edinebileceğini veya taşıyıcı annelik yaptırıp hapis cezasına çarptırılabileceğini, bunun kimseyi ilgilendirmeyeceğini söyledi. 

"Yasal olup olmadığına bakmadın mı?"

Deniz Akkaya, annelik normlarına uygun olan herkesin anne olabileceğini kaydederek, Selin Ciğerci'ye "Türkiye'de taşıyıcı anneliğin yasal olup olmadığına baktınız mı?" sorusunu yöneltti. 

Selin Ciğerci, daha çocuğa sahip olmadan kendisine bu tarz eleştiriler yöneltildiğini ifade etti.

"Çocuğun olamaz"

Bunun üzerine Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'ye tepki göstererek, "bu şekilde çocuğunun olamayacağını çünkü yasaların buna müsaade etmediğini" söyledi. 

"Kızının reklamını yapıyorsun"

Selin Ciğerci de Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesaplarında kızıyla beraber mayolu fotoğraflarını paylaştığını ve kızının reklamını yaptığını belirterek, isteklerinin kimseyi ilgilendirmediğini aktardı. 

Yorumlar (0)