Demet Özdemir'in kombini sınıfta kaldı: Eteğin fiyatı dudak uçuklattı!

Oyuncu Demet Özdemir’e Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülü verildi. Festivalde derin yırtmaçlı kırmızı bir etek ile siyah ceketi kombinleyen Özdemir'in tarzı ise takipçileri tarafından beğenilmedi. Ünlü oyuncunun eteğini eleştirenler, fiyatını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.

MAGAZİN 03.09.2023, 12:23 05.09.2023, 13:29
Demet Özdemir'in kombini sınıfta kaldı: Eteğin fiyatı dudak uçuklattı!

Venedik Film Festivali çerçevesinde bu sene 21'incisi düzenlenen Kineo Ödül Töreni'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülüne Demet Özdemir layık görüldü. Güzel oyuncunun törenindeki festival tarzı ise takipçileri arasında tartışma yarattı.

Demet’in kombini sınıfta kaldı

‘Adım Farah’ dizisinde oyuncu Engin Akyürek ile başrol paylaşan Demet Özdemir’e Venedik Film Festivalinde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülü verildi. Özdemir'in festival tarzı ise sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Oyuncu, törene derin yırtmaçlı ve kırmızı gül detaylı bir etekle katıldı. Kombinini siyah bir ceketle tamamlayan Özdemir'in tarzı kimisi tarafından beğenilse bile birçok kişiden de eleştiri aldı.

Eteğin fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü oyuncunun tarzı ile ilgili sosyal medyada "Etek hiç olmamış", "Yakışmamış" gibi yapılan eleştirilerin yanı sıra "Parlıyorsun", "Melek gibisin" şeklinde de yorumlar yapıldı. Özdemir'in çok konuşulan kırmızı güllü eteğinin fiyatının ise 6900 dolar yani 184 bin TL kadar olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)