Demet Akalın Tuğçe Kazaz'a ateş püskürdü

YouTube'da yayınladığı videoda Atatürk'e "ahlaksız" diyen eski manken Tuğçe Kazaz'a, Demet Akalın'dan ağır tepki geldi.

MAGAZİN 10.01.2020, 15:52 10.01.2020, 16:42
Demet Akalın Tuğçe Kazaz'a ateş püskürdü

Son dönemlerde aralıklarla yaptığı siyasi çıkışlarla konuşulan eski manken Tuğçe Kazaz'ın YouTube kanalında yayınladığı videosunda Atatürk için sarf ettiği "ahlaksızlık ve dinsizlik" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Kazaz'a en ağır tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Tuğçe Kazaz ağır iddialarda bulundu

YouTube kanalında yayınlanan videoda Cumhuriyet'in kurucularından söz eden Tuğçe Kazaz, Atatürk'ün ilahlaştırıldığını belirterek "Adam esti gürledi, ondan sonra adam şöyle, adam böyle, adam seçilmiş, neredeyse ilahlaştırma sürecine gidecek bir hale dönüştürüldü." diye konuştu.

Cumhuriyetin ilanıyla beraber Osmanlı'dan kalan mirasın silindiğini söyleyen Kazaz, Osmanlı zamanında var olan ahlak olgusunun Cumhuriyet ile beraber yerini ahlaksızlığa bıraktığını iddia edip sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı. Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi. Olan bu. Ondan sonra Kemalistler doğdu. Bugün dokunabilir misin Atatürk'e? Dokunamazsın, adamın kutsalı."

Akalın sert çıktı

Söylediği her söz olay olan Demet Akalın, Twitter'da gündem olan ve yoğun olarak eleştirilen Tuğçe Kazaz'a sert tepki gösterdi. Kazaz'ın videosunu gören Akalın, "Şu videoyu çeken şunun kafasına bir tane patlatamamış mı?" diyerek Kazaz'ın sözlerine olan kızgınlığını dile getirdi.

Yorumlar (1)
Seren 4 yıl önce
Karşıma çıksa sopayı yer ama sonrada kadına şiddet derler hadi bakalım cesaretin varsa akp li ler için bir yorum yap başına neler geliyor