Demet Akalın, Berna Laçin’e ateş püskürdü!

Mahrem’in favori kitabı olduğuna dair paylaşımları ortaya çıkarılan Berna Laçin, eleştirilerin hedefi oldu. Laçin, pedofili hakkında gülerek yorum yapınca ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan sert tepki geldi.

MAGAZİN 30.05.2019, 10:28 30.05.2019, 10:40
Demet Akalın, Berna Laçin’e ateş püskürdü!

Zümrüt Apartmanı kitabından sonra ödüllü yazar Elif Şafak’ın Mahrem kitabında yer alan pedofili ifadeler de gündeme bomba gibi düştü. Mahrem’in favori kitabı olduğuna dair paylaşımları bulunan Berna Laçin, eleştirilerin hedefi oldu. Bunun üzerine Laçin’in yaptığı açıklamalar iyice tepki topladı. Laçin’e en sert tepki Demet Akalın ve gazeteci Turgay Demir’den geldi.

“LÜTFEN BİR DOKTORA GÖRÜNÜN”

Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir. O zaman hiç tecavüzü filan konu alan film olmasın! Ama cehaletin de bir sınırı olsun ya bunları mı konuşacağız oturup Twitter'da..." paylaşımında bulunan Laçin’e Turgay Demir’den şöyle yanıt geldi:

Yani bir anne, bebeğini bacaklarında sallarken, Ayşe Kulin'in yazdığı gibi tahrik olabilir! Öyle mi? Bu mudur!? Lütfen bir doktora görünün.

Bunun üzerine Berna Laçin, “Yediniz kafayı? Bahsettiğiniz kitabı okumadım ben yorum yapmam. Gerçi siz de okumamışsınız sanırım ama?” sözleriyle yanıt verdi.

Turgay Demir, Ayşe Kulin’in kitabındaki pedofili ifadelerin bulunduğu fotoğrafı paylaşıp, “Birileri kafayı yemiş yoksa birileri ruhunu şeytana satmış. Hep birlikte karar verelim.” notunu düştü.

AKALIN’DAN SERT TEPKİ

Demet Akalın da tartışmaya dahil oldu ve “Spermleri ağzından boşalttığı yerleri anlat belki güler onada!!!” dedi.

Laçin, ünlü şarkıcıya yanıt olarak, “Anlamadım? Okumadığım kitaplarla ilgili ne gibi bir soru bu? Saldırınız niye? Niye okumadım diye mi? Zümrüt Apartmanı’nı dün şikayet ettim diye mi? Ne soruyorsunuz acaba? Bu arada sizin mesajınızdan ‘da’ ayrı yazılır. Gülmem de böyle saçma sapan sorularıdır.” dedi.

Yorumlar (0)