Defne Samyeli’nin doğum günü fotoğrafı gündem oldu

50’nci yaş gününü önceki gün gerçekleştirilen özel bir organizasyon ile kutlayan Defne Samyeli, arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafla sosyal medyanın diline düştü. 

MAGAZİN 06.07.2022, 12:10 06.07.2022, 17:21
Defne Samyeli’nin doğum günü fotoğrafı gündem oldu

2000’li yılların başında spiker olarak adından söz ettiren Defne Samyeli, ilerleyen yıllarda şarkıcılık ve oyunculuk yaparak da magazin gündeminde yer almıştı. Önceki gün 50’nci yaşına giren ve kendisi için hazırlanan bir organizasyonla bu özel günü kutlayan Defne Samyeli, arkadaşlarıyla da bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

Fotoğraflarda kendini incelttiği iddia edildi

Özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde yer bulan Defne Samyeli’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir doğum günü fotoğrafı ise çok konuşuldu. Arkadaşlarıyla beraber toplu fotoğrafını paylaşan Samyeli’nin kendini özel bir uygulamayı kullanarak incelttiği iddia edildi. 


 

Sosyal medyanın diline düştü

Bunun yanı sıra fotoğrafta Samyeli haricindeki kişilerin gözleri kapalı ve kötü şekilde çıkması da dikkat çekti. Fotoğrafı yorumlayan sosyal medya kullanıcıları, “Defne herhalde kendinden başka kimseyi önemsememiş”, “Ben güzel çıkayım da gerisi önemli değil”, “Resmen arkadaşlarını harcamış, kendinden başka herkes çok kötü çıkmış” şeklinde ifadeler kullandılar. 

Yorumlar (0)