"Dayı" filmi Ezel dizisinden bağımsız mı olacak?

"Dayı: Bir Adamın Hikâyesi" filminin başrolünü üstlenecek başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar, film ile ilgili soruları cevaplandırdı.

KÜLTÜR-SANAT 15.11.2019, 15:58 25.11.2019, 13:28

Hikâyesi Ufuk Bayraktar tarafından yazılan "Dayı: Bir Adamın Hikâyesi" filminin, senaryosu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından oluşturuldu.

Ubay Film Yapım tarafından üstlenilecek proje, Nisan 2020 tarihinde çekimlerine başlanacak "Dayı: Bir Adamın Hikâyesi" filmi, 2020 yılı içinde vizyona girecek. Filmin çekimleri ise Hatay, Samsun, İstanbul ve Ankara'da yapılacak.

"Dayı: Bir Adamın Hikâyesi" filminin Ezel dizisi ile alakalı olup olmayacağı merak edilirken, Ezel dizisinde Ramiz Karaeski karakterinin gençliğini canlandıran 38 yaşındaki ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, yeni filmin Ezel dizisinden bağımsız olacağını ve dönem dizilerinde bu tarz benzerliklerin olabileceğini söyledi.

Film senaryosunun yazılma aşamasında, Ağustos 2018'de ruhsatsız silah bulundurması nedeniyle altı ay yattığı cezaevinden danışmanlık da yapan Ufuk Bayraktar, filmin içeriğiyle ilgili detay veremedi ama filmde gerçek hikâyelerin ve alıntıların, ayrıca hayatını kaybeden babasının hikâyelerinin de bulunduğunu ifade etti ve herkesin babasının kendisi için kahraman olduğunu, o kahramanların ise güzellikleri, merhameti ve adaleti olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, bunun özünü bulduklarını ve hikayeleştirdiklerini söyledi.

Yorumlar (0)