Cüneyt Arkın’ın vasiyeti belli oldu

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, konuk olduğu bir programda vasiyetini açıklamıştı. Usta aktör, “Öldüğümde atım Hasretim'in hemen yanına gömülmek istiyordum. Fakat daha sonra çok yanlış anlaşılır diye düşündüm ve korktum” demişti.

MAGAZİN 28.06.2022, 15:22 29.06.2022, 09:32
Cüneyt Arkın’ın vasiyeti belli oldu

Türk sinemasının en başarılı isimlerinden, duayen Cüneyt Arkın, 85 yaşında yaşama veda etti. Filmlerdeki rolleriyle hafızlara kazınan Yeşilçam’ın efsane isminin ölümü, sevenlerini ve sinema seyircisini hüzne boğdu. Türk halkının çok sevdiği Arkın, geride birbirinden başarılı ve özel yüzlerce film bıraktı.

Ömrü at üstünde geçti

Bilindiği üzere usta oyuncu Cüneyt Arkın, atlara çok düşkündü. Hatta öyle ki Cüneyt Arkın’ın rol aldığı filmlerde at üstündeki yeteneği herkes tarafından örnek alınıyordu.

‘‘Atım Hasretim'in hemen yanına gömülmek istiyordum’’

Atlara olan sevgisini vasiyetinde bile ifade eden sanatçı, konuk olduğu bir programda bu konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Programda vasiyetini açıklayan Arkın, “Öldüğümde atım Hasretim'in hemen yanına gömülmek istiyordum. Fakat daha sonra bu durum çok yanlış anlaşılır diye düşündüm ve korktum. Beni 'Anne ve babamın yanına gömün' diye söyledim.” demişti.

Yorumlar (0)