Cem Yılmaz, 27 yaşındaki sevgilisiyle ortaya çıktı

Komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’de rol alan genç oyuncu Rüya Helin Demirbulut ile görüntülendi. Önceki gün çekilen fotoğraflara ve magazin basınına göre çift, Etiler’de bir mekanda baş başa yemek yedi. Yemek sonrasında ikili, Cem Yılmaz’ın Levent’te bulunan evine girerken görüntülendi.

MAGAZİN 18.03.2022, 14:31 20.03.2022, 13:07
Cem Yılmaz, 27 yaşındaki sevgilisiyle ortaya çıktı

Uzun süredir aşk hayatıyla gündeme gelmeyen, son olarak Netflix’te yayınlanan gösterisi ile insanları beğenip beğenmeme konusunda yeniden ikiye bölen Cem Yılmaz sonunda yüzünü gösterdi. Yılmaz, yeni projesi Erşan Kuneri’de rol alan genç oyuncu Rüya Helin Demirbulut’a gönlünü kaptırdı. Erşan Kuneri setinde tanışan çift, önceki gün Etiler’de bir mekanda baş başa yemek yedi. Restoran çıkışı görüntülenen ikili, yemek sonrasında Cem Yılmaz’ın Levent’teki evine girerken görüntülendi.



Rüya Helin Demirbulut kimdir?

1995 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Rüya Helin Demirbulut, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tiyatro eğitimi aldı. 2015 senesinde Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda yer alan Demirbulut, 2019 senesinde yayınlanan Tek Yürek isimli dizide oynamış ve burada Aslı karakterine hayat vermişti. Genç oyuncu, Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı olan Ozan Güven ile Taxim isimli oyunda rol alıyor. Rüya Helin, 168 cm boyunda ve 54 kilo.



Önce Samyeli sonra Sarıkaya

Cem Yılmaz, Türkiye eski güzeli ve eski spiker olan, şimdilerde ise şarkı söyleyen Defne Samyeli ile bir süre aşk yaşamıştı. Magazin camiasında oldukça yakıştırılan bu çiftin evlenecekleri yönünde iddialar bulunurken ikili, ayrılık kararı almıştı. Sonrasında Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile görüntülenmeye başladı. Bu ilişki uzun sürmedi. Yılmaz’ın o günden bu yana yalnız olduğu biliniyordu.

Yorumlar (0)