Burcu Kıratlı, particilere kızdı: Bunlar cahil!

Burcu Kıratlı, yeni tip koronavirüse (Covid-19) rağmen doğum günü partisi veren Şevval Şahin'i "cahil" olarak nitelendirdi.

MAGAZİN 15.09.2020, 15:37
Burcu Kıratlı, particilere kızdı: Bunlar cahil!

Şevval Şahin, erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral'ın doğum günü için bir yalı kiralayarak, parti düzenlemişti. 

Yiğit Marcus Aral ile partiye katılan isimlerden bazıları, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. 

Kısa bir süre sonra Yigit Marcus Aral, 21 yaşına giren Şevval Şahin için doğum günü partisi vermiş, söz konusu partide maske ve sosyal mesafe kuralına riayet edilmediği görülmüştü.

Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Şevval Şahin, iki defa yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yaptırdığını ve ikisinin de negatif sonuçlandığını söylemişti. 

Sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını ancak kısa süre içerisinde iyileştiğini belirten Şevval Şahin, çevrelerinde bulunan 10 kişinin pozitif çıktığını söylemişti.

Şevval Şahin'in "Sadece 10 kişi" demesi şaşkınlığa uğratmıştı. "Abartılacak kadar" vaka olmadığını kaydeden Şevval Şahin, yapılan yeni testlere göre yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan kişilerin de negatif çıktığını ifade etmişti. 

Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın yeni tip koronavirüsü (Covid-19) partiden kaptığının kanıtlanamayacağına dikkat çekerek, herkesin sağlık durumunun iyi olduğunu söylemişti. 

Burcu Kıratlı tepki gösterdi

Türkiye Güzeli'nin bu sözlerine Burcu Kıratlı'dan sert tepki geldi.

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Şevval Şahin'in bu sözlerini "cahillik" olarak nitelendirdi.

"10 kişi az değil"

Topluma örnek olmak zorunda olduklarını kaydeden Burcu Kıratlı, "yalnızca 10 kişinin pozitif çıktığını" söyleyen Şevval Şahin'i eleştirdi.

Burcu Kıratlı, 10 kişinin az olmadığına dikkat çekerek, Türkiye'de insanların tedbirli olmaları için sık sık uyarılar yapıldığını hatırlattı.

"Onlar yüzünden bütün sektörlere zarar geliyor"

Cehalet nedeniyle insanlara ve bütün sektörlere zarar geldiğini aktaran ünlü oyuncu, setlerin ertelendiğini ve konserlerin iptal edildiğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, emekçilerin işsiz kaldığını vurgulayarak, insanların biraz daha hassasiyet göstermeleri gerektiğini kaydetti. 

Yorumlar (0)