Böbrek naklini vücuduna kazıdı!

Ünlü şarkıcı Selena Gomez, 2017 yılında lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli olmak için ameliyat masasına yatmıştı.

MAGAZİN 13.01.2020, 09:58 13.01.2020, 14:34
Böbrek naklini vücuduna kazıdı!

Geçtiğimiz cumartesi günü Selena Gomez, 4 yıl aradan sonra çıkardığı albümü "Rare" ile aynı adı taşıyan şarkıya çekilen klibi yayınladı. Instagram hesabından klip çekimlerinin kamera arkası görüntülerini paylaşan Gomez'in yayınladığı fotoğraflardan birinde, sağ dirseğinin üzerindeki dövme detayı dikkat çekti. 

Tamamı görünmeyen dövmenin ilk rakamının 6 olduğu görünüyor. Dövmenin tamamı görünmese de Gomez, daha önce yeni dövmesinin böbrek nakli ameliyatının tarihini içereceğini söylemişti. Dövmenin içindeki 6 rakamının, ameliyatın gerçekleştiği haziran ayını temsil ettiği söyleniyor.

Capital FM'e verdiği bir röportajda Selena Gomez, yeni dövmesinin anlamını paylaşmıştı. Sağ kolunu işaret eden şarkıcı, "Aslında böbrek naklimin yapıldığı tarihi taşıyorum. Ve bunu bana böreğini veren kızla birlikte yaptım. “demişti.

Selena Gomez 2017'nin eylül ayında, birkaç yıldır mücadele ettiği lupus hastalığının neden olduğu organ hasarı sonrası, arkadaşı Francia Rasia'nın böbreğini kendisine verdiğini açıklamıştı.

Böbrek nakli öncesi çekilen fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Gomez, arkadaşı için şunları yazmıştı: "Güzel arkadaşım Francia Raisa'ya ne kadar teşekkür ettiğimi sözcüklerle tarif etmek mümkün değil. Bana böbreğini bağışlayarak verilebilecek en büyük hediyeyi verdi ve en büyük fedakârlığı yaptı. İnanılmaz derecede kutsanmışım! Seni çok seviyorum kız kardeş."
 

Yorumlar (0)