Bir Zamanlar Çukurova’nın yakışıklı oyuncusundan üzücü haber  

Canlandırdığı karakterlerle dizi dünyasında daima zirveye oturan İbrahim Çelikkol ve eşinden kötü haber geldi. Mihre-İbrahim Çelikkol çifti, boşanacaklarını duyurdu. Çift, 4 senedir evli ve 1 erkek çocuk sahibiydi. 

MAGAZİN 29.12.2021, 08:05 29.12.2021, 18:02
Bir Zamanlar Çukurova’nın yakışıklı oyuncusundan üzücü haber  

Dizilerde canlandırdığı karakterleri, duruşu ve karizmatikliğiyle magazin dünyasının en gözde erkeklerinden olan ve şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde “Hakan” karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol, boşanma kararı aldı. Evliliklerinin bir süredir çalkantıda olduğu bilinen Çelikkol çifti, 4 senelik evliydi ve 2 yaşında Ali isminde oğlu vardı. 



Evliliği, kariyeri kadar başarılı değil 

Ayrılık haberleri bir süredir basında yer alan ve oğulları için bir araya geldikleri bilinen İbrahim ve Mihre Çelikkol çifti, 2017 senesinde evlenmişlerdi. Asıl mesleği mimarlık olan Mihre Mutlu Çelikkol ve eşinin anlaşmalı olarak boşanacağı öğrenildi.  



Knidos Deveboyu Feneri’nde rüya gibi bir törenle evlenen çiftten İbrahim Çelikkol bir röportajında, “Eşim benim en büyük destekçim. Beni benden daha çok düşünür. Onun desteği bana güç verir.” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)