Batman serisini boşanma süreci nedeniyle bırakmış!

ABD'li aktör Ben Affleck, kendisi gibi oyuncu olan eşi Jennifer Garner ile boşanma süreci ve alkolle mücadelesi nedeniyle Batman serisine devam etmediğini açıkladı.

MAGAZİN 19.02.2020, 14:54
Batman serisini boşanma süreci nedeniyle bırakmış!

Ünlü oyuncu Ben Affleck, The New York Times gazetesine verdiği röportajda, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Ben Affleck, kendisi gibi oyuncu olan eşi Jennifer Garner ile boşanma sürecine ilişkin, "Hayatımın en büyük pişmanlığı bu boşanma." ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaptığı hataları takıntı haline getirmenin kendisi için sağlıklı bir durum olmadığını kaydeden Affleck, "Elbette bazı hatalar yaptım. Elbette pişman olduğum şeyler yaptım. Ama kendinizi toparlamak, ondan ders almak, daha fazla öğrenmek ve geleceğe bakmayı denemek zorundasınız." açıklamasını yaptı. 

Affleck, bir süre rehabilitasyon görmesine yol açan alkol bağımlılığından da bahsetti. 

"Evliliğim dağılıyorken gittikçe daha fazla içmeye başladım"

Batman filminde ünlü kahramanı canlandıran Affleck, boşanma süreci ve alkolle mücadelesi sebebiyle bu seriyi sürdürmeme kararı aldığını kaydetti. 

Affleck, uzun bir süre nispeten normal bir seviyede alkol aldığını belirterek, "Evliliğim dağılıyorken gittikçe daha fazla içmeye başladım. Yemekle, içkiyle, seksle, kumarla, alışverişle ya da neyse, daha iyi hissetmeye çabalıyorsunuz ancak bu sonunda hayatınızı daha kötü bir hale getiriyor. İşte o zaman bu rahatsızlık gitsin diye daha da fazlasını yapıyorsunuz. İşte o zaman gerçek acı başlıyor. Kırmayacağınız bir kısır döngü haline geliyor. En azından benim yaşadığım şey buydu." diye konuştu. 

Jennifer Garner ile Ben Affleck, 2005 ile 2018 yılları arasında evli kaldı. Çiftin, bu evlilikten 3 çocuğu var.

Affleck, en son The Way Back filminde alkol bağımlısı olan ve koçluk teklif edilen eski bir basketbol oyuncusuna hayat verdi. Film, 6 Mart günü beyazperdede olacak.

Yorumlar (0)