Başarılı oyuncu Selin Yeninci, koronavirüsü yendi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Saniye’ karakterini canlandıran Selin Yeninci, yoğun bakımda koronavirüs tedavisi görüyordu. 11 gündür hastanede tedavi gören Yeninci, hastalığı atlattı ve hastaneden taburcu oldu!

MAGAZİN 09.03.2021, 17:04 10.03.2021, 10:53
Başarılı oyuncu Selin Yeninci, koronavirüsü yendi!

Koronavirüse yakalanan ve 11 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi gören ödüllü oyuncu Selin Yeninci, yapılan tedavinin ardından sağlığına yeniden kavuştu. Böylece tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Yeninci, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak tarafından dinlenmesi için evine gönderildi.

Testi negatife döndü, şikayetler azaldı

Üç sezondur Adana’da çekilen eden “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde rol alan ve ‘Saniye’ karakterine hayat veren Yeninci, dizi çekimleri sırasında boğaz ağrısı, kas ve eklem ağrısı, halsizlik şikayeti üzerine PCR testi yaptırdı. Testi pozitif çıkan Yeninci, evinde tedaviye başlamıştı. Ancak artan rahatsızlıkları sonucunda hastaneye kaldırılan Yeninci, yoğun bakıma alınmıştı. 26 Şubat’ta hastaneye kaldırılan Yeninci’nin durumu Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Aydın Halefoğlu tarafından takip edilmişti. Birkaç gün önce testinin negatife dönmesi ve şikayetler azalmasının ardından Yeninci, hastane yönetimi tarafından taburcu edildi.

Sağlık çalışanlarının var güçleriyle salgınla mücadele ettiğine değinen Yeninci, kendisi için bu sürecin çok zor ve acı dolu geçtiğini belirtti. Doktoruna ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür eden Yeninci, koronavirüs ve diğer önemli hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar da dilemeyi ihmal etmedi. Üç yıldır "Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde ‘Saniye’ karakterine hayat veren Yeninci, Ercan Kesal’ın yönetmenliğini üstlendiği “Nasipse Adayız” filmindeki performansıyla 27. Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı.

Yorumlar (0)