Aslı Enver ve Murat Boz yine çok konuşulacak!

Şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver, fırtınalı şekilde yaşadıkları aşkla magazin gündeminde kalmaya devam ediyor.

MAGAZİN 24.01.2020, 15:14 24.01.2020, 15:34
Aslı Enver ve Murat Boz yine çok konuşulacak!

Geçtiğimiz ekim ayında Aslı Enver'le yaşadığı birlikteliği sonlanan Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı hamle akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Murat Boz eski sevgilisi Aslı Enver ile çekilmiş bir fotoğrafını Instagram profilinde arşivden çıkartarak yeniden sayfasında yayınlayınca barışıp barışmadıklarıyla ilgili sorular akıllara geldi.

"Kıyamamış"

Murat Boz'un bu hareketinin takipçileri, "Fotoğrafı silmeye kıyamamış" şeklinde yorumladı.

Ünlü ikilinin, önceki aylarda Fenerbahçe-Beşiktaş maçını beraber izlediği de ileri sürülmüştü.

Açıklama yapmıyorlar

39 yaşındaki yakışıklı şarkıcı, haklarında çıkan barışma dedikodularıyla ilgili olarak "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum." demişti.

Aslı Enver ise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma "Kendime söz verdim, güzel olacak güzel 2020" notunu eklemişti.

Acun Ilıcalı da konuştu

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayında, yapımcısı olduğu "O Ses Türkiye" programının jüri üyelerinden Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in ayrılığı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Ilıcalı, "Ben hayatta kimsenin küs kalmasını istemem. Herhalde şimdiye kadar 150 kişiyi barıştırmışlığım vardır, ama ilişki olarak düşünmeyin. Barıştırmak için elimden geleni yaparım. Onlarla ilgili durum şu; çok güzel bir ikili... Bir ilişkiyi zorladılar, denediler. İki iyi insan anlaşamayabilir. Olabiliyor işte böyle şeyler. Ayrılınca 'Allah cezasını versin' deyip iki ay sonra pişman olabilirsin." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)