Annesinden Brad Pitt'e tavsiye: Onunla yeniden evlen

2005'te boşanan Brad Pitt ve Jennifer Aniston hakkında yeni bir iddia! İddiaya göre Pitt'in annesi Jane Pitt'in, oğlunun Aniston ile yeniden evlenmesini tavsiye etti.

MAGAZİN 04.02.2021, 10:40 05.02.2021, 09:24 Hanife
Annesinden Brad Pitt'e tavsiye: Onunla yeniden evlen

İkili 2005 yılında boşanmalarının ardından ilk kez 2020 SAG Ödülleri (Ekran Oyuncuları Birliği) töreninde sahne arkasında birlikte görüntülendi. Bu kareler üzerine Brad Pitt ve Jennifer Aniston hakkındaki aşk iddiaların ardı arkası kesilmedi.



Çok uzun zaman önce evliliklerinin bitmesine rağmen gösteri dünyasının gündeminde hep üst sıralarda yer alan ikili hakkında yeni bir iddia öne sürüldü.



ABD magazin haberlerine göre; Brad Pitt'in annesi Jane Pitt, oğlunun Jennifer Aniston ile yeniden evlenmesini istiyor.



İddialar arasında anne Pitt’in ikinci gelini Angelina Jolie'den nefret ettiği ve Aniston'u sevdiği öne sürüldü. Bu sebepten dolayı da Jane Pitt’in şu sıralar oğlunu ilk eşi ile yeniden barıştırmaya çalıştığı konuşuluyor.



Pitt ve Aniston’ın 1998 yılında başlayan birliktelikleri 2000 yılında evlilikle sonuçlanmıştı. 2005’te ayrılma kararı alan çift,  Anisto’un 2 ay sonra boşanma davası açması ile sonlanmıştı. Boşanma gerekçesi olarak ise Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmiş ve Brad Pitt ayrılıktan kısa bir süre sonra Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. 
 

Yorumlar (0)