Aleyna Tilki: Sokaktaki insanları geri çevirmeyin!

Aleyna Tilki, İstanbul Taksim'de şarkı söylediği anlara dair görüntülerinin çıkmasına ilişkin yaptığı açıklamada, sokakta çalışan hiçbir insanın geri çevrilmemesi gerektiğini, söz konusu insanların kutsal bir iş yaptıklarını söyledi. 

MAGAZİN 28.10.2020, 10:13
Aleyna Tilki: Sokaktaki insanları geri çevirmeyin!

Aleyna Tilki'nin birkaç sene önce İstanbul Taksim'de arkadaşıyla birlikte şarkı söylediği anlara dair görüntüler ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz akşam Levent'te objektiflere takılan genç şarkıcı, söz konusu görüntülere ilişkin açıklamada bulundu.

Aleyna Tilki, o zaman 15 yaşından küçük olduğunu belirterek, sokakta çalışan müzisyenlere yardımcı olmak için şarkı söylediğini ifade etti.

Sokak müzisyenlerinin kutsal bir iş yaptıklarını kaydeden genç şarkıcı, sokakta çalışan hiçbir insanın geri çevrilmemesi gerektiğini söyledi.

Aleyna Tilki, sokakta çalışan insanların sevilmesi gerektiğini belirterek, geçen sene Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) de bir sokak müzisyenine yardımcı olduğunu anlattı.

Hollywood'da Asyalı bir çocuğun gitar çaldığını gördüğünü kaydeden genç şarkıcı, hem çocuğun sesinin hem de gitarın sesinin çok az çıktığını, bunun üzerine hemen yanına gittiğini ifade etti. 

Aleyna Tilki, çocuğun gitar çaldığını, kendisinin de şarkı söylediğini anlatarak, bir sürü insanın kısa süre içerisinde çevrede toplandığını ve çocuğun yeni bir gitar alması için para biriktirebildiklerini söyledi. 

Genç şarkıcı, daha önce yaptığı açıklamada, hayatının çok düzenli olduğunu belirtmişti. Günde 7-8 saat çalıştığını kaydeden Aleyna Tilki, pop star olmak için disiplinin şart olduğunu söylemişti.

Aleyna Tilki, dünya starı olabilmek için bir işçi kadar emek harcamak gerektiğini ifade etmişti.

Yorumlar (0)