Kocaeli’de kamyon, kamelyaya daldı: 4 yaralı 

Kocaeli’de kontrolden çıkan kamyon içerisinde vatandaşların bulunduğu bakkal kamelyasına çarptı. Kamelyanın içine dalan kamyon 4 kişiyi yaraladı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

YAŞAM 24.05.2022, 09:49 24.05.2022, 15:21
Kocaeli’de kamyon, kamelyaya daldı: 4 yaralı 

Kocaeli’nin merkez ilçelerinden Gebze’de bulunan Birlik Caddesi üzerinde kamyonu ile seyir halinde olan Serdar B., direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracının freninin boşaldığı ve bu sebeple direksiyon hakimiyetinin kaybedildiği öğrenilen kamyon, yokuş aşağı hızla ilerlemeye başladı. Kamyonun bu sırada halat yüklü olduğu aktarıldı.



Durdurulamayan kamyon, 4 kişiyi yaraladı

Yokuş aşağıya hızla ilerleyen kamyon, bir bakkalın kamelyasına daldı. Burada yan yatarak durabildi. O sırada kamelyada oturan Halis T. İle kızları Ayşegül T. ve Reyhan T., yaralandı. Kamyon şoförü Serdar B.’nin de yaralandığı kazada ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan şoför Serdar B. İle Ayşegül T.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.





Yorumlar (0)