Eşini başından vurdu, aynı tüfekle intihar etti

Manisa'nın Yeni Mahalle Mahallesi'nde yaşayan Hamza Demirkıran, eşini tüfekle başından vurduktan sonra intihar etti. Çiftin 4 yaşında ve 18 aylık iki çocuğu vardı.

YAŞAM 29.04.2024, 08:40 29.04.2024, 18:11 Hakan Öksüz
Eşini başından vurdu, aynı tüfekle intihar etti

Manisa Alaşehir'de saat 01.30 civarında bir evden gelen silah sesleri, Yeni Mahalle Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları uyandırdı. Olay, Bozdağ Sokak Numara 48'te yaşandı.

Aynı tüfekle canına kıydı

Edinilen bilgilere göre hurdacılık yapan 24 yaşındaki Hamza Demirkıran, bilinmeyen bir nedenden dolayı 2 çocuk annesi eşi Buse Demirkıran'ı başından tüfekle vurarak öldürdü. İki katlı apartmanın çatısına çıkan Hamza Demirkıran, aynı tüfekle canına kıydı. 

4 yaşında ve 18 aylık iki çocuğu vardı

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu ekiplere bildirdi. Seslerin geldiği eve giden ekipler, çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. Öldürülen kadının iki çocuğunun, 4 yaşında ve 18 aylık olduğu öğrenildi. 

"Psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu"

Amcaoğlu Nurullah Demirkan, olaya dair konuştu. Demirkan, "Psikolojisi bozuktu Hamza'nın. Tedavi sürecindeydi. Eline tüfeği alıp yatak odasına gitmiş, eşini öldürmüş. Daha sonra yukarıya çıkıp intihar etmiş." dedi.

Yorumlar (0)