Fatih Terim'den Younes Belhanda açıklaması

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, hafta içinde sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Younes Belhanda için, "Onu Galatasaray kültürüne yakışır bir biçimde yolcu ettik, bizim için bu konu kapanmıştır." dedi.

SPOR 13.03.2021, 19:10 14.03.2021, 16:48
Fatih Terim'den Younes Belhanda açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Hes Kablo Kayserispor deplasmanda oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.



"Konu kapanmıştır"

Terim, hafta içinde sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Faslı orta saha oyuncusu Belhanda için, "İnsanların bu hususta neler söylememi beklediğini bilemiyorum. Biz Belhanda'yı, Gomis'i ne şekilde gönderdiysek, Melo ve Drogba ile nasıl ayrıldıysak, 6 ay kadroya almadığımız Nagatomo'yu nasıl uğurladıysak, onu da aynı şekilde uğurladık. Onu Galatasaray kültürüne yakışır bir biçimde yolcu ettik, bizim için bu konu kapanmıştır. Bu durumun takıma zarar vermesine izin vermeyiz. Galatasaray çok büyük bir camiadır. Bugün temsilcilerimiz dünyanın dört bir tarafında; Drogba, Kewell, Mariano, Melo, Sneijder... Bu saydığım isimler de öyledir. İyi bir şekilde ayrılmak, Galatasaray'ın kültürü olmalıdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)