Dorukhan'a var da Abdülkadir'e yok mu?

A Millî Takım, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Dorukhan Toksöz'ü unutmayıp sahaya 'Geçmiş olsun Dorukhan' yazılı tişörtle çıkarken, taraftarlardan aynı durumun Abdülkadir Ömür için yapılmaması büyük tepkilerin odağı oldu.

SPOR 12.10.2019, 15:29
Dorukhan'a var da Abdülkadir'e yok mu?

Dün akşam oynanan karşılaşmada Millî Takım oyuncuları, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Dorukhan Toköz’ü unutmayarak, ısınma için sahaya “Geçmiş olsun Dorukhan” yazılı tişörtlerle çıktılar.

Bu durum sonrası taraftarlardan büyük tepkiler geldi. Aynı durumda Abdülkadir Ömür için bu hassasiyetin yapılmadığını vurgulayan taraftarlardan sert eleştiriler geldi.

Taraftarlardan gelen eşleştiriler şu şekilde:

Abdülkadir Ömür ne zaman sakatlanmıştı?

Yeni Malatyaspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında dizinde ağrı hisseden Abdülkadir kendini yere bırakmış ve 72. dakikada da oyundan alınmıştı.

Trabzonsporlu futbolcu dinlendirildikten sonra UEFA Avrupa Ligi play-off turunda AEK ile oynanan rövanş maçında sahaya sürüldü ancak daha ilk yarıda ağrılar yüzünden kenara alınmıştı.

Abdülkadir Ömür 5 aydan önce dönebilir

Sakatlık sonrası sol dizinden menisküs ameliyatı olan Abdülkadir Ömür´ün 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.

Peki ya Abdülkadir'in sakatlığı sonrası millî takım maça çıktı mı?

10 Eylül 2019 tarihinde EURO 2020 Elemeleri'nde Moldova ile karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmayı 4-0'lık skorla kazanmıştı.

Yorumlar (0)