Abdullah Avcı, “Onlara ihtiyacımız var” diyerek duyurdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yaptığı açıklamada “Trabzonspor, taraftarı olmadan eksik, onlara çok ihtiyacımız var” dedi.

SPOR 29.04.2024, 00:25 Şeyda Gül
Abdullah Avcı, “Onlara ihtiyacımız var” diyerek duyurdu

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etmesinin ardından bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. “Geçen senesinde yoktum şampiyonluğun yıldönümünün. Umarım oralarda kalabiliriz. Trabzonspor büyük camiadır, kupalar, şampiyonluklar” diyen Avcı, üst üste maçlar yaptıklarını ve Ocak ayında ve sancılı bir süreç geçirdiklerini ifade etti.

İlk yarıda erken final pasları yapmaya başladık

O zaman da söylediği gibi 'Trabzonspor inadıyla devam eder' sözlerini hatırlatan Avcı, bugün oyunculardaki gelişmeyi gördüklerini belirtti. İlk yarıda erken final pasları yapmaya başladıklarını kaydeden Avcı, Antep takımının da bunları değerlendirdiğini vurguladı. Top rakipteyken sıcak teması yapmayan bir kimliklerinin olduğunu anlatan Avcı, “Önümüzdeki sene itibarıyla bunu geliştireceğiz” dedi.

Trabzonspor, taraftarı olmadan eksik

Doğru oyunun karşılığını verdiğini aktaran Avcı, “Üst üste goller geldi. Trabzonspor, taraftarı olmadan eksik. Onlara çok ihtiyacımız var. Umarım bizi gelecek sezon yalnız bırakmazlar. Selçuk Hoca'ya da başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)