Kılıçdaroğlu: Siyaset hayatımın sonuna giderken...

Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gençlere seslendi. "Siyaset yaşamımın sonuna giderken..." diyen Kılıçdaroğlu, "Sizleri her gün maruz bıraktıkları nefes darlığını sona erdiren demokrat amcanız olarak anımsanmak istiyorum." dedi

SİYASET 30.08.2022, 21:12
Kılıçdaroğlu: Siyaset hayatımın sonuna giderken...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gençlere seslendi.

"Hepinizin gençliği çalındı"

Kılıçdaroğlu, "Gençler, size tekrar seslenmek istiyorum. İlerleyen aylarda her türlü provokasyona maruz bırakılacağız. Her ne olursa olsun, asla kavga etmeyecekseniz. Başörtülüsü, şortlusu, imam hatiplisi, inançsızı, inançlısı... Kim olursanız ve ne olursanız olun, tek bir ortak noktanız var... Hepinizin gençliği çalındı." diye konuştu. 

"Demokrat amcanız olarak anımsanmak istiyorum"

"Türkiye'nin sizlere bir gençlik borcu var." diyen CHP Genel Başkanı, "Benim hedefim ise siyaset yaşamımın sonuna giderken, olabildiği kadarıyla o borcu telafi edebilmektir. Benim miraslarımdan birinin de bu olmasını istiyorum. Sizi her gün maruz bıraktıkları nefes darlığını sona erdiren demokrat amcanız olarak anımsanmak istiyorum." ifadelerine yer verdi.

"Türkiye'nin her bir kilometre karesine gideceğim"

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Onun için önümüzdeki aylarda her ne olursa olsun, asla kavga etmeyin. Asla provoke olmayın. Birileri çalacak çırpacak diye gençliğinizden bir beş yıl daha heba olmamalı. Sizler barıştınız, benim görevim de bu barışı devam ettirmektir. Bu barışı koruyabilmek için Edirne'den Hakkari'ye, Türkiye'nin her bir kilometre karesine gideceğim ve bu barışı herkese anlatacağım. Sizler helalleşirken, borsacı, çantacı, hırsız, uğursuz ve arsızdan, sizlerden çalışan her bir kuruşun hesabı sorulacak."

Yorumlar (0)