Kılıçdaroğlu müjdeyi duyurdu: Maçlar şifresiz TRT’de yayınlanacak

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçimi kazanmaları durumunda maçların artık şifresiz olarak TRT'de yayınlanacağını duyurdu.

SİYASET 27.05.2023, 13:31 Şeyda Gül
Kılıçdaroğlu müjdeyi duyurdu: Maçlar şifresiz TRT’de yayınlanacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Futbol severlere müjdeli haberi duyuran Kılıçdaroğlu, “Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak” dedi.

TRT gerçekten milletin kanalı olacak

“Milletin küçük küçücük zevklerini bile çaldılar” sözleriyle sitem eden Kılıçdaroğlu, milleti TRT ile barıştıracağını ve TRT'nin gerçekten milletin kanalı olacağını duyurdu.

Gerçekten istersen başarırız

Gece saatlerinde sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “Tüm baskılara, tüm yasaklara, tüm karartmalara rağmen, eğer sen istersen bunu başarırız” demişti. Eğer gerçekten isterseniz bu karanlık çukurdan hep birlikte çıkarız diyen Kılıçdaroğlu, “Görüşü, yaşam biçimi ne olursa olsun; tüm insanlarımıza sesleniyorum. Bu son çıkıştır. Vatanını seven sandığa gelsin” çağrısında bulunmuştu.

Yorumlar (0)