Kayakçılar, sezonu takım elbiseyle uğurladı

Erzincan'da bulunan Ergan Dağı'nda buluşan bir grup vatandaş, takım elbise, kravat ve papyonla snowboard yaparak kayak sezonunu uğurladı.

SEYAHAT 21.04.2024, 15:12 22.04.2024, 10:51 Melina Ay
Kayakçılar, sezonu takım elbiseyle uğurladı

Erzincan ve çevresinden gelen kayak severlerin özellikle hafta sonları tercih ettiği kayak merkezi, muhteşem göl manzarası eşliğinde kayak yapma imkanı sunuyor. Kayak sezonunun son kez tadını çıkarmak isteyen bir grup vatandaşın ise takım elbise, kravat ve papyonla snowboard keyfi yapması renkli görüntülere sahne oldu. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli kardiyoloji uzmanı Dr. Zafer Küçüksu ve beraberindeki sağlık çalışanı arkadaşları, Yunus Kaya, Şenol Bezek ve Yakup Ayvazoğlu, Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi'nde bir araya gelerek snowboard etkinliği düzenledi. Takım elbiseleri, papyon ve kravatlarıyla adeta düğüne gitmiş gibi duran grup, kasklarını takıp pistte boy gösterdi. Takım elbiseli kayak tutkunları, snowboard yapmanın keyfini doyasıya çıkararak unutulmaz bir gün geçirdi.

“Snowboardla dans ettik”

Erzincan’da üniversite okuyan Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Yakup Ayazoğlu Ergan Dağı'na takım elbiselerini giyerek düğüne geldiklerini söyledi. Ayazoğlu, "Bugün, aslında düğünümüz buradaydı, dağların zirvesinde. Gelinimiz, beyaz örtülü pistlerde kayarak bize eşlik etti. Saygı amacıyla takım elbiselerimizi giydik ve bu özel günümüzde snowboardla dans ettik. Sezon boyunca harika anlar yaşadık ve çok keyifli vakit geçirdik” dedi.

“Ergan'a bir veda niteliğinde”

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan kardiyoloji uzmanı Dr. Zafer Küçüksu, doğa sporlarına olan ilgisini vurgulayarak, bu sezonun son günlerini Ergan Dağı'nda bir etkinlikle geçirmek istediklerini ifade etti. Küçüksu,“Bu yıl kar yağışı gerçekten muhteşemdi ve pistler harika durumdaydı. Sezonun son günlerinde, Ergan'a bir veda ve teşekkür niteliğinde, arkadaşlarımızla birlikte takım elbiselerimizi giyip burada zaman geçirmek istedik. Ve sonuç harikaydı! Bugün gerçekten unutulmaz bir gün oldu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)