Yapılan espri gerçek oldu, yok satıyor

Moda endüstrisi her zaman sınırları zorlamaktan çekinmiyor. Son zamanlarda piyasaya sürülen kot pantolonlar, 'idrar lekesi' görünümüyle dikkat çekiyor ve yüksek fiyat etiketiyle moda dünyasında tartışma konusu haline geldi.

MAGAZİN 29.04.2024, 15:58 30.04.2024, 15:42 Melina Ay
Yapılan espri gerçek oldu, yok satıyor

Moda dünyasında büyük ses getiren yeni kot pantolon, idrar lekesi görünümüyle ilgi çekiyor ve moda tutkunlarını ikiye böldü. Milano Moda Haftası'nda ilk kez tanıtılan bu kot pantolon, bir marka tarafından bu yıl piyasaya sürüldü ve 608 dolara (yaklaşık 20 bin TL) satılıyor.

Popüler oldu

Pantolonun kasık bölgesindeki koyu kumaşın idrar lekesi gibi görünmesi, bazı tüketicilerin tepkisine neden olmasına rağmen, ürünün hızla tükendiği belirtildi. Sosyal medyada yapılan eleştirel yorumlara rağmen, satış rakamları pantolonun popülerliğini kanıtlıyor.

Yaptığı espri gerçek oldu

Bu konseptin aslında fikir babası, daha önce televizyonda bu konuda espri yapan komedyen Tim Robinson'dı. Ünlü komedyen, bir programında erkeklerin düzensizliklerini örtbas etmelerine yardımcı olmak için pis pantolon satan bir web sitesi fikrini ortaya atmıştı. Şimdi ise bu espri, idrar lekeli kot pantolonla gerçek oldu.

Yorumlar (0)