Ünlü şarkıcı göz altına alındı, konseri ertelendi

ABD’li şarkıcı Nicki Minaj (41), yanında bulunan uyuşturucuyu ülke dışına çıkarmaya çalışması nedeniyle Hollanda'da gözaltına alındı.

MAGAZİN 26.05.2024, 13:23 Melina Ay
Ünlü şarkıcı göz altına alındı, konseri ertelendi

ABD'nin ünlü rapçilerinden Nicki Minaj, Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'nda yetkililer tarafından gözaltına alındı. Minaj'ın İngiltere'nin Manchester şehrinde vereceği konser öncesi gözaltına alınmasının sebebi, yanında bulunan hafif uyuşturucuyu ülke dışına çıkarmaya çalışması olarak açıklandı. Ünlü şarkıcının Manchester konserinin ertelendiği duyuruldu.

Minaj, sosyal medya hesabından polisin "tüm bagajlarını aramak" istediğini söyleyerek “Şimdi esrar bulduklarını ve başka yetkililerin diğer hazır ruloları tartmak için buraya gelmesi gerektiğini söylediler” ifadelerine yer verdi.

Polis tarafından açıklama

Hollanda polisi, 41 yaşında Amerikalı bir kadının hafif uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındığını doğruladı ve bu tür maddelerin ülke dışına çıkarılmasının yasak olduğunu ifade etti. Polis şüphelinin ismini teyit etmedi ancak soruşturmanın devam ettiğini ve kişinin halen gözaltında olduğunu söyledi.

Minaj, perşembe günü Amsterdam'da sahneye çıkmıştı. Ünlü şarkıcının 2 Haziran’da şehirde bir konser daha vereceği biliniyor.

Yorumlar (0)