K-Pop Grubu A.C.E'den canlı yayında 'Erik Dalı' sürprizi...

Dünyaca ünlü K-Pop Grubu A.C.E online bir organizasyon kapsamında Türkiye'deki hayranlarıyla buluştu. Buluşmada grubun Türk hayranlarına bir de sürprizi vardır. A.C.E, 'Erik Dalı' oyununa farklı bir tarz katarak hayranları için oynadı.

MAGAZİN 02.12.2020, 13:52 02.12.2020, 14:22
K-Pop Grubu A.C.E'den canlı yayında 'Erik Dalı' sürprizi...

Kore Kültür Merkezi'nce organize edilen bir program dahilinde online olarak Türk hayranlarıyla buluşan ünlü K-Pop Grubu A.C.E, hayranlarına bir sürpriz yaparak Erik Dalı'nı kendilerine göre yorumlayarak oynadı.

A.C.E Türk hayranlarıyla buluştu

Güney Kore'nin ünlü K-Pop Grubu A.C.E, Türk hayranlarıyla buluştu. Kore Kültür Merkezi'nin organize ettiği program online olarak yapıldı. Etkinlikte A.C.E grubu Türkiye'de bulunan hayranları için Erik Dalı oynadı.

K-Pop grubundan Erik Dalı oyunu...

Grubun Erik Dalı'na kendi tarzlarını da aktarmaları hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Grubun düzenlenen organizasynola canlı yayındaki buluşmasını 15 bin kişi izledi.

Buluşmada hayranlarının sorularını da cevaplandıran grup, Türkiye'deki hayranlarına çok sevdiği şarkılardan oluşan mini bir de konser verdi. A.C.E, organizasyonda Türk hayranlarının seçtiği, 'Under Cover', 'Favorite Boys', 'If You Heard' isimli şarkılarını da seslendirerek bir kez daha büyük bir beğeni topladı.

Yorumlar (0)