Can Yaman aldatıldı mı: Diletta Leotta’nın, Ryan Friedkin ile aşk yaşadığı iddia edildi!

Dünya gündeminde çığır açan başarılı oyuncu Can Yaman, uzun süredir talyan spiker Diletta Leotta ile bir ilişki yaşıyor. Görkemli bir şekilde sevgilisinden evlenme teklifi alan Leotta’nın şoke edici bir fotoğrafı ortaya çıktı. İş adamı Ryan Friedkin ile öpüştüğü anları ortaya çıkan Leotta’nın, Can Yaman’ı aldattığı iddia ediliyor!

MAGAZİN 29.04.2021, 14:58 30.04.2021, 10:44
Can Yaman aldatıldı mı: Diletta Leotta’nın, Ryan Friedkin ile aşk yaşadığı iddia edildi!

Rol aldığı ‘Gönül İşleri’, ‘Dolunay’, ‘İnadına Aşk’ ve ‘Erkenci Kuş’ gibi dizilerle tanınan oyuncu Can Yaman, bir dönem yurt dışındaki açıklamalarıyla gündeme oturmuştu. Son olarak kısa süren ‘Bay Yanlış' dizisinde rol alan Yaman, İtalya’ya bir proje için gitmiş ve orada İtalyan spiker Diletta Leotta ile bir aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir devam eden çiftin birlikteliği, ihanet iddialarıyla çalkalanmaya başladı. 

Basına sızan fotoğraflar, şoke etti

Sevgilisine uçağın arkasına yazdırdığı ‘Benimle Evlenir misin?’ yazısıyla evlenme teklifi eden Can Yaman, sevgilisinin çıkan fotoğraflarıyla adeta şoka uğradı. Dilette Leotta’nın İtalya 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Roma'nın başkan yardımcısı olan ve aynı zamanda iş adamı milyarder Ryan Friedkin’le öpüştüğü fotoğraflar basına sızdı. İtalyan basınını gündemine bomba gibi düşen fotoğraflar, sosyal medyada da oldukça gündem oldu.



Herhangi bir açıklama gelmedi

Konu hakkında Can Yaman’dan henüz bir açıklama gelmezken, Yaman’ın ihanete uğradığı ve Cam Yaman ile Diletta Leotta’nın ilişkisinin reklama dayalı olduğu iddialarının da ardı arkası kesilmedi.



Sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarmayan Cam Yaman ile Diletta Leotta, ayrıca aşk karelerini de hesaplarından silmedi. Ayrıca dudak dudağa çıkan fotoğraflar hakkında Diletta Leotta ve Ryan Friedkin’den de bir açıklama yok.

Yorumlar (0)