Kapan filmine Roma’dan ödül geldi!

Yurt içi ve yurt dışı birçok festivalden ödüllerle dönen, geçtiğimiz haftalarda da vizyona giren ‘Kapan’ filmi, Roma’da düzenlenen Uluslararası Rieti Sabina Film Festivali’nde ödüllendirildi!

KÜLTÜR-SANAT 28.11.2020, 11:49 30.11.2020, 12:39
Kapan filmine Roma’dan ödül geldi!

İlk uzun metrajlı filmiyle sinemaseverlerle buluşan yönetmen Seyid Çolak, ‘Kapan’ filmiyle yurt içinden sonra yurt dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. TRT’nin de ortak yapımcı olduğu ‘Kapan’ filmi, İtalya’nın başkenti olan Roma kentinde düzenlenen Uluslararası Rieti Sabina Film Festivali’nde iki ödüle değer görüldü. Filme, “En İyi Film” ve Onur Dilber ile “En İyi Erkek Oyuncu” ödülleri verildi.
 

Seyid Çolak, festivale ve jüriye teşekkür etti


Yurt içinde ve Yurt dışında bir çok festivalden ödüllerle dönen Kapan’ın yönetmeni Seyid Çolak, çevrim içi olarak düzenlense de festivalde filmin izleyiciyle buluşmasının değerli olduğunu dile getirdi. Çolak, festivale ve jüriye de teşekkür etti.
Bir adada yaşayan 5 ailenin hikâyesini anlatan ‘Kapan’ filminde; adaya dadanan vahşi bir kurt ve aralarından kaybolan arkadaşlarından sonra yaşanan gizem konu alınıyor.

Yorumlar (0)