Türkiye’nin konuştuğu kadın dehşet anlarını anlattı!

Samsun’da eski kocası tarafından kızının gözleri önünde darp edilen ve tüm Türkiye’nin nefret duyduğu görüntüleri, genç kadın yaşadığı dehşeti anlattı.

GÜNDEM 09.03.2021, 14:09 10.03.2021, 09:29
Türkiye’nin konuştuğu kadın dehşet anlarını anlattı!

Samsun’da 5 yaşındaki kızının gözleri önünde sokak ortasında eski eşini darp eden İbrahim Zarap’ın 1.80 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ölümüne şiddet gören genç kadın verdiği ifadede yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Tüm Türkiye’nin konuştuğu olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 21.00 sularında gerçekleşti. 27 yaşındaki İbrahim Zarap eski eşi 25 yaşındaki E.M.'ye sokak ortasında tekmeler atarak darp etti. E.M. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görürken, polis tarafından gözaltına alınan İbrahim Zarap, çıkardığı mahkemece tutuklanmıştı.



‘Üzerime gelip yumruk attı’

Polise verdiği ifadesinde dehşet anlarını anlatan genç kadın şöyle konuştu: “Kendisi ile iki buçuk yıl önce ayrıldık. O eski eşimdir. Kendisinden, yine beni darp ettiği için şikâyetçi olmuştum. Uzaklaştırma kararı alındı. Müşterek evliliğimden bir kız çocuğumuz var. Olay günü İbrahim çocuğumu yanına aldı. Ben de çocuğu almak için İbrahim ile telefondan haberleştim. Canik Belediye binası önünde olduğunu söyledi. Buluşmaya tek başıma gittim. Kızım ise babası ile birlikteydi. Ben İbrahim’e metreler kala çocuğu uzaklaştırmasını istedim. İbrahim 'Gel al çocuk burada' dedi. Ben kendisine ‘Alkollüsün’ dedim. Üstüme gelip bana yumruk attı. Yumruğun etkisiyle yere başımı çarptım. Yerde emeklediğim sırada da karnıma ve vücuduma tekme atmaya devam etti. Kafamı yerlere vurdu. Karnımda bulunan ve kendisinin de yaralı olduğunu bildiği ameliyat yerime de yine defalarca tekme ile vurdu. Benim ağzımdan ve yüzümden akan kan ile gözlerim göremez oldu. Bu sırada yine yüzüme darbe aldım. Sonrasında da gözümü hastanede açtım.”

‘Sinir krizi geçirdim’

Tüm Türkiye’nin tepkisini olayın faili İbrahim Z. ise ifadesinde şunları söyledi: “Bir süre kızımı kendi anneme emanet ederek dışarıda arkadaşlarımla birlikte alkol aldım. Kızımın yanında kesinlikle alkol içmedim. Sonrasında eşim ile akşam saat 21.00 sıralarında kızımı alması için telefondan görüştük. Canik Belediye binası önünde kızım ile birlikte annesi ile buluştum. Konuşma sırasında eşim bana ‘Çocuğu sana bir daha göstermeyeceğim’ deyince kendimi kaybettim. Bende bunun üzerine sinir krizi geçirdim. Sonrasında eşime saldırdım.”

Yorumlar (0)