Erdoğan'dan Türk Metal Sendikası'na taziye ziyareti: Pevrul Kavlak dualarla anıldı

Türk Metal Sendikası'na taziye ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Pevrul Kavlak için taziyelerini iletti.

GÜNDEM 03.05.2024, 01:33 03.05.2024, 18:13 Şeyda Gül
Erdoğan'dan Türk Metal Sendikası'na taziye ziyareti: Pevrul Kavlak dualarla anıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Metal Sendikası'na gitti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ  tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyelerini iletti

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman Kavlak için sendika yöneticilerine taziyelerini ileterek, ardından dua etti.

Şubat ayında vefat etmişti

Ankara'da kanser tedavisi gören TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak, tedavi gördüğü hastanede 24 Şubat günü yaşamını yitirmişti.

Pevrul Kavlak kimdir?

1962 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Pevrul Kavlak, 2002 yılında Türk Metal Sendikası Genel Sekreterliği'ne getirilmişti. 2009 yılında da Türk Metal Sendikası Genel Başkanı seçilen Kavlak, aynı zamanda TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmüştü. Kavlak, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Yorumlar (0)