Dünyaca ünlü havayolu şirketinden "bitcoin" adımı...

Dünyaca ünlü hava yolu şirketi Emirates, son dönemde yaşadığı düşüşle yatırımcılarını tedirgin eden Bitcoin ile ilgili önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. 

EKONOMİ 14.05.2022, 12:54 14.05.2022, 14:04
Dünyaca ünlü havayolu şirketinden "bitcoin" adımı...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en önemli markaları arasında yer alan Emirates, ilerleyen süreçte ödeme seçenekleri arasına Bitcoin’in de eklenebileceğini açıkladı. Dünyanın pek çok noktasında yeni bir ödeme şekli haline gelen Bitcoin ile ilgili Emirates’ten gelen bu açıklama, yatırımcıların da heyecanlanmasına sebep oldu.

“Emirates, Bitcoin’i yeni bir ödeme seçeneği olarak ilerleyen süreçte değerlendirebilir”

Emirates’ten yapılan açıklamanın devamında, müşterilerin gereksinimleri kapsamında uygulamalar hayata geçirmek için personel alımı yapılacağı da belirtildi. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Emirates baş işletme görevlisi Adel Ahmed Al-Redha, “Ülkemizin öncü hava yolu markası olan Emirates, Bitcoin’i yeni bir ödeme seçeneği olarak ilerleyen süreçte değerlendirebilir. Bu konuda görüşmeler ve istişareler devam ediyor. Kısa süre içerisinde sorunsuz olarak hayata geçeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Emirates, teknolojik hamlelerine devam ediyor

Emirates şirketi, geçmiş dönemde de müşteri memnuniyetini arttırabilmek ve şirket gelirlerini yükseltmek için NFT projesinin başlatılacağını duyurmuştu. Şirket ayrıca Expo 2020 programındaki yerini Metaverse, Web3 ve NFT projeleri için kullanacağını da açıkladı. 

Yorumlar (0)