Bakan Bilgin’den EYT açıklaması: Top bizden çıktı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili düzenlemenin ne zaman Meclis’e geleceği sorusuna yanıt veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Meclis'in iradesinde. Top bizden artık çıktı." dedi.

EKONOMİ 18.01.2023, 13:55 19.01.2023, 09:11
Bakan Bilgin’den EYT açıklaması: Top bizden çıktı

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’nin Meclis'e ne zaman gönderileceğine dair sorusuna, "Şu an grupta bulunan milletvekillerimiz ve arkadaşlarımız konuyu inceliyorlar, tartışıyorlar. Onların değerlendirmesinin sonrasında düzenleme komisyona gönderecektir" dedi.

“Mart ayı içerisinde sonuçlanacaktır”

EYT düzenlemesi ile ilgili Bakanlık nezdinde bir durumun olup olmadığı sorusuna Bilgin şu şekilde yanıt verdi: "Yok. Konu şu an Meclis'te".

Düzenlemenin Meclis'e hangi tarihlerde gönderileceğine dair soruya yanıt veren Bilgin, "Meclis'in iradesinde. Top bizden çıktı." diye konuşu.

Meclis’e gönderildikten sonraki aşamayı takip etmediklerini ifade eden Bakan Bilgin, “Bu konu şu an grupta değerlendiriliyor. Mart ayı içerisinde sonuçlanacaktır diye düşünüyoruz." dedi.

Yorumlar (0)