Altın Küre'nin davetsiz misafiri: Koronavirüs!

Hollywood Yabancı Basın Birliği'nce bu sene 80'incisi yapılan Altın Küre Ödül Töreni'ne katılım gösteren birçok ünlünün koronavirüs testi pozitif çıktı.

KÜLTÜR-SANAT 18.01.2023, 13:59 19.01.2023, 13:04
Altın Küre'nin davetsiz misafiri: Koronavirüs!

BBC'nin haberinde törene katılmış olan isimlerden Brendan Gleeson, Colin Farrell, Jamie Lee Curtis ile Michelle Pfeiffer'ın da aralarında olduğu birçok ünlü, ödül töreninin sonrasındaki günlerde koronavirüs testlerinin sonuçlarının pozitif olduğu bilgisini paylaştı.

Artış gösteren koronavirüs vakaları sonrasında pazar günü gerçekleştirilen Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri etkinliğinde ise davetlilere koronavirüs testi zorunluluğu getirildiği duyurulmuştu.

Törene katılanlar koronaya yakalandı

Törene katılım göstermeyen ünlülerden Pfeiffer yapmış olduğu bir Instagram duyurusunda, "Bugün Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ni kaçırdığımdan dolayı oldukça üzgünüm. Evet, koronavirüs" dedi.

Pfeiffer'ın, aktör Jeff Bridges'e "Yaşam Boyu Başarı" ödülü vermesi hedefleniyordu fakat yerine ödülü John Goodman takdim etti.

Koronavirüs vakalarının küresel düzeyde artış göstermesi sonrasında uzmanlar, ünlülerin arasında görülmüş olan bu salgının sürpriz olmadığını söyleyerek, tedbirli olunması yönünde uyarıda bulundu.

Boston Çocuk Hastanesi'nden Epidemiyolog Dr. John Brownstein, birçok virüsün dolaşımda olduğunun altını çizerek kapalı mekanda bir arada bulunmayla bulaşın kaçınılmaz olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)