Simpsonlar R. Branson’un uzay uçuşunu 2014'te tahmin etti: Ortaya çıkan bölüm sosyal medyayı salladı

Yakın gelecekteki yaşanacakları tahmin etmesiyle bilinen, geçmişte Kovid-19 salgının ve Beyrut'taki patlamanın benzerini tahmin etmesiyle gündeme gelen Simpsonlar dizisi, 2014 yılındaki bir bölümde bu sefer Virgin Galactic’in sahibi olan iş insanı R. Branson’un uzay seyahatinin tasvir edildiğinin iddiası üzerine sosyal medyada gündem oldu.

DÜNYA 16.07.2021, 13:01 17.07.2021, 13:09
Simpsonlar R. Branson’un uzay uçuşunu 2014'te tahmin etti: Ortaya çıkan bölüm sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü çizgi dizilerden biri olan ve gelecekte yaşancaklara ilişkin tahmin ve öngörülerle gündemi sürekli meşgul eden Simsponlar dizisi, bir kez daha gündem oldu.

Branson’un uzay yolculuğunu 2014’te tahmin etti

Dünyaca ünlü çizgi dizilerden biri olan Simpsons, tutan öngörü ve tahminleriyle gündemi sarsmayı sürdürüyor. Efsanevi ve ikonik çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, dizinin yeni bir öngörüsü ya da tahminini fark edince sosyal medyaya bomba gibi düştü.

70 yaşındaki İngiliz milyarder Richard Branson’un 11 Temmuz’daki uzay yolculuğu gündeme bomba gibi düşmüştü. Simpsons dizisi hayranları, yıllar önce milyarderin, benzer bir şekilde Simpsonlar çizgi dizisinde tasvir edildiğini ortaya koydu.

Simpsonlar dizisinin 25. sezon 'The Art of War' adlı bölümünde R. Branson, çok kısa süreliğine bir uzay gemisinde yolcu olarak göründü.

Yorumlar (0)